SimplePay ismétlődő bankkártyás fizetési tájékoztató

Szerző: | márc 13, 2021

Elfogadom, hogy a Pénzügyi Tudatosság Egyesület [2120 Dunakeszi, Veres Péter utca 4.) által a tagtoborzást szervező  www.myassist.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. 

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy   a   sikeres   regisztrációs   tranzakciót   követően   jelen   webshopban (www.myassist.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónként hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek. 

Figyelem(!): a bankkártyaadatok   kezelése   a   kártyatársasági   szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá. A  Kereskedő  által  tévesen  vagy  jogtalanul  kezdeményezett  ismétlődő  fizetéses tranzakciókért  közvetlenül  a Kereskedő  felel,  Kereskedő  fizetési  szolgáltatójával (SimplePay) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt.